Onsdag

Resor

Dag två på reseorten och allt börjar verkligen på riktigt. Kroppen är van vid tiden hemma att det inte var något problem att stiga upp till Sun salutation och därefter en liten morgonjogg på nästan två kilometer så att kroppen vaknar till liv. Efteråt var det frukosttime och spana in vad de hade att erbjuda, var frukosten lika bra som middagen? Självklart och även där hade de mer än allt. Ingen kan ju vara besviken! Ta den tid som behövs, sitta i nästan en timme, ta det lugnt och bara njuta av en himmelsk start på dagen.

Vid tiotiden när solen började bli stark testade vi på pilates som kändes lite som yoga fast med ännu mer styrka. Direkt efteråt var det ett intervallpass som vi testade på, flera olika styrkeövningar som man gav järnet på i 40 sekunder och vilade i 20.

Efter nästan 2,5 timmes träning var det skönt att lägga sig vid poolen och bara ta det lugnt samt svalka av sig i vattnet. Timmen på dygnet började bli lunchtid och vi gick till lilla shoppen och köpte med oss yoghurt och bröd. Satte oss på vår balkong och bara njöt.

Sedan var det dags för aqua aerobics, vattengympa med annat namn. Galet roligt när hela poolen var fylld med stora som små som kämpade på. Instruktören var riktigt duktig också, samma som vi hade haft under de två tidigare passen. Men det räckte inte riktigt med träning där. Vi begav oss till multicourten för ett steppass och avslutningsvis stretch. För att tänja ut musklerna som har fått jobba idag.

Vi avslutade denna dag med en grym middag idag igen, den här gången med en helt ny buffé. Hur mycket mat finns det egentligen? Man känner sig rätt så nöjd där sedan. Det blir mörkt snabbt här (vid 21 är det kolsvart), men värmen finns där alltid. Dagen har inte varit gassande varm, vilket har varit skönt. Temperaturen skulle jag gissa landar runt 25-30 grader och alldeles lagom för min del. De svalkande vindarna är ett måste. Ett tag var det lite molnigt också, vilket kan vara skönt i mellanåt, speciellt när man tränar. Nu några timmars sömn för i morgon väntar en ny spännande dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *