Tisdag

Resor

Äntligen kom vi iväg till mitt drömresemål Playitas som jag har hört så mycket bra och roligt om. Dagen började redan på natten till tisdagen. Från resecentrum i Jönköping tog vi Swebus 1.40 till Arlanda. Fem timmar senare var vi framme på Sveriges största flygplats, redo för take off. Eftersom jag bokade resan genom Apollo ingick allt och vi flög med deras egna flygbolag. Runt 14-tiden (lokal tid, tidsskillnad en timme efter som England) var vi på spansk mark efter drygt sex timmars flygresa. Där blev vi upphämtade med buss som tog oss till lägenhetshotellet och Playitas. Resan gick faktiskt riktigt bra, relativt snabbt också om man tänker på att vi redan då hade varit igång 14 timmar.

När vi hade checkat in och packat upp mm var det dags för rundvandring som Apollo anordnade åt sina gäster, så att vi skulle känna igen stället lite bättre. Man lärde sig samtidigt riktigt mycket.

Utan ordentlig mat på hela dagen besökte vi buffén på kvällen som ingår. Den var helt makalös, har aldrig sett något liknande. Megastor och alldeles jättegod. Det måste funnits något för alla där. Och efter maten var det även en liten buffé med spännande desserter och alla dessa frukter får vi inte glömma.

Första dagen gjorde vi inte speciellt mycket mer eftersom vi hade varit igång hela dagen, var lite möra, hade varken sovit eller ätit ordentligt samt att vi ändå kände oss nöjda med dagen.

Lägenheten är superfin också, stor och fräsch

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *