Fredag

Resor

Fredag den trettonde… Vi vaknar upp i hopp om att det ska vara strålande väder. Men icke! Idag öste verkligen regnet ned i föera timmar och det tog aldrig slut kändes det som. Men framåt lunchtiden då hade de flesta molnen blåst iväg ut över Atlanten och solen kom sakta fram. De där tio regndagarna om året har alltså vi under den här veckan förbrukat två ut av. Det blev helt enkelt träning inomhus i en stor sporthall. Vi älskar att gå på klassen 10-11 som idag var Fitball. Massa styrkeövningar med pilatesboll. Därefter fick det bli ett corepass i gymmet, även det med instruktör.

Idag bytte vi balkonglunchen till poolbaren, där vi beställde mat. Vid denna tiden hade solen börjat titta fram. Innan vattengympan började (som är en av favoriterna) så valde vi solstolarna. Eller rättare sagt är jag mer i poolen än uppe på land.

Sen var det dags för Bootcamp på stranden. Jag var i prencip livrädd innan eftersom jag misstänkte hur det skulle vara. Smutsigt, jobbigt och ansträngande. Så var det också! Jag som inte gillar att bli skitig, blev sandig hela jag. Här är det inte vit fin sand, utan svart lavasand eftersom det är en vulkanö. Men själva Bootcampen var också riktigt rolig på sitt sätt. Avslutningsvis är det skönt med stretchen och relaxen som finns varje dag.

På kvällen efter dusch och mat hade alla ledarna en fashionshow där de visade upp kläder från butiken. Ett litet mysigt avslut på den här fredagen. (ps musklerna börjar kännas lite mer normala igen och jag så gott som röra mig som vanligt utan att träningsvärken hindrar mig).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *