Nytt år

Allmänt

Jag brukar inte ha några nyårslöften. Om jag har brukar jag hålla dem för mig själv och de brukar vara relativt lätta att hålla. Nuförtiden är jag mer den personen som sätter upp mål och delmål på vägen. Något jag verkligen vill klara av och något jag kämpar för att klara. Så även för 2013 har jag satt upp mina mål. Mål som är relativt stora jämfört med förra året, då jag hade små mål att klara av.

I år har jag övervägt saken med löften och först skulle jag endast sikta på att klara av målen men nu har jag ändrat mig. Jag ska ha några nyårslöften som kanske är lite mer diffusa än ett mål är och kanske svårare att utvärdera. Min gode vän har ett favoritcitat som lyder ”skönare lyss till den sträng som brast än att aldrig spänna bågen”, jag tror bestämt att jag ska köra på det här i år. Jag ska våga testa nya saker, våga säga Ja! Verkligen göra det jag vill. I år är året då mycket kommer hända, då man måste ta många beslut och vilka som är rätt vet man inte förs än efteråt. Så jag ska försöka ha det fina citatet i huvudet under året. Jag har redan börjat året bra med vissa saker, tycker jag. Några saker jag inte skulle vågat förra året, några saker som resulterade i att jag inte tog tag i det. Då gick mina tankar såhär ”Varför ska jag göra det?, jag har det bra hemma framför tvn”, men i år ska jag utforska saker, jag ska tacka Ja till olika erbjudanden och ingen ursäkt ska komma i vägen. Jag ska göra det jag vill och sluta tänka på alla andra (eller inte tänka lika mycket på andra). Är det något jag verkligen vill så ska jag göra allt för att göra det möjligt. Så i stort sätt snor jag även min gode väns nyårslöften för 2012 ”UPPLEV MER, TESTA MER, VÅGA MER”. En mycket klok vän och jag står inför samma år i livet som hon gjorde eftersom hon är ett år äldre.

Jag måste våga se och testa saker som är utanför min komfortzon!!

Jag har också bestämt mig för att jag inte ska ta på mig För mycket arbete och uppgifter. Jag ska våga säga Nej till om jag kan jobba då, då och då för att kunna göra det jag verkligen vill. Jag är lite stolt för jag har redan tackat Nej till några timmars jobb i veckan. Mer om simskolorna kommer i veckan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *