Min 18 årsdag

Allmänt

I fredags den 28 december fyllde jag år. Jag hade en helt fantastisk födelsedag, men mycket hektisk eftersom mycket skulle hinnas med. Eftersom jag har äran att fylla år i mellandagarna är det alltid mellandagsREA och jag är alltid ledig från både skola och jobb. Jag har blivit så bortskämd att det alltid är någon som är ledig, men inte förra året. Förra året hade jag en så tråkig födelsedag just eftersom jag var själv hemma hela dagen lång och först på kvällen hade vi lite gäster. Men nog prat om 2011. I år var hela familjen ledig, jag och pappa åkte längdskidor på morgonen och på kvällen kom släkten. Där i mellan hanns ett besök till staden för att inhandla något att bjuda på samt någon födelsedagspresent till mig. Men jag hade inte en aning om vad jag önskade mig så presenten från mamma och pappa ska jag få den dag jag kommit på något jag verkligen vill ha. De paketen jag fick var pengar, presentkort, trisslotter, V75, blommor, hörlurar och en muffinsbok. Jag är nöjd och framförallt nöjd över att jag så småningom ska få välja paket från mamma och pappa också, inte bara att de köper något tjaffs För Att liksom.

Jag är som jag alltid har varit den som fyller år sist på året i klassen och därmed yngst. Jag har verkligen inget emot det, men i år har det varit lite jobbigt eftersom man får så många fördelar av att vara 18 år. Men det är ett år av alla och nu är det över, även jag är 18 nu. Så nu gör det absolut ingenting att jag är yngst. Det har varit lite underligt för det har varit endast jag och en till av alla 23 vi är i klassen som fyller år i december. Den sista där innan fyller år i juli. Alltså ingen på hela hösten. Det är lite sjukt tycker jag och nästan alla i klassen har körkort.

Det är faktiskt roligt att fylla år så sent, många kanske blir lite ledsna av att julafton är över, men jag jag får som en extra julafton. Dessutom har vi julfint i huset och julgranen är kvar, det är mörkt ute och oftast lite snö.

Jag älskar min födelsedag. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *