Vägen till mitt OS 2013

Drömmar
Härligt att just Du hittat hit, det glädjer mig!
Min blogg handlar om allt som händer i mitt liv, framförallt om träning och hälsa.
Under det senaste året har många idéer satt sig på min hjärna som jag skulle vilja uppleva. Jag vet inte hur och jag vet absolut inte varifrån de kommer men när jag väl fått en idé går det inte få bort den utan ett genomförande.
”Envis som en gris” finns ett uttryck som heter och många gånger passar det in på mig. OS i London satte sina spår och jag fick för mig att jag så gärna vilja vara med i ett OS någon gång. Jag vet själv att oddsen för det är väldigt låga, i så fall krävs verkligen en storsatsning. Eftersom jag redan innan det fått en tanke om att ”Jag vill göra En Svensk klassiker 2013” tycker jag det passade bra som mitt eget OS. För mig personligen är En Svensk klassiker ett riktigt stort mål som jag så gärna vill genomföra och nästan som att vara med i OS fast lite rimligare.
Jag startade den här bloggen framförallt för att skriva om ”Vägen till mitt OS 2013”. Vill du följa min väg för att lyckas med mitt stora mål och allt annat som händer i mitt liv får du gärna stanna kvar.
En Svensk klassiker
Vasaloppet 90km, Vätternrundan 300km, Vansbrosimningen 3km, Lidingöloppet 30km

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *