Today is the day!

Allmänt
Måndag

Jag startade den här veckan med att skriva Today is the day! efter att förra veckan inte var i toppen. Jag tror att mycket om hur man upplever saker i livet handlar om sin egen inställning till det. Jag vaknade upp i måndags morgon med ett positivt synsätt. Jag ville att det skulle bli en happy monday och resten av veckan skulle bli lika bra.

Tisdag

I tisdags var jag mest besviken på mig själv att jag inte åt någon kanelbulle. Jag testsprang vaden runt Munksjön, med mindre bra resultat. Sen var det träningspremiär för nya Team Rynkeby Jönköping på Friskis & Svettis.

munksjon

Onsdag

Hela onsdagen bockade jag av aktivitet efter aktivitet från morgon till kväll. På kvällen var jag så trött att jag nästan somnade i telefonsamtalet med coachen.

Torsdag

Efter föreläsningen om mikrobiologi i skolan på förmiddagen rev jag av ett intervallpass på spinningcykeln. Sen satte jag mig på ett café för lite datorfix innan jag hade möte med Team Rynkeby. Såklart ska allt roligt hända på samma gång att jag pös iväg lite tidigare för att kunna vara med på Euro MTBs återträff i teatersalongen. *Gåshud* i över 1h.

euromtb

Fredag

Vid 07.00 befann jag mig hos sjukgymnasten. Efter att ha gått många steg framåt i rehaben, backade vi nu. Vaden mår fortfarande inte bra och nu hade jag åkt på en blödning i muskeln också. Den där vaden har utsatts för flertalet behandlingar nu. I fredags var det endast ultraljud, lätt massage och laser. Sen tog jag en promenad i höstluften till A6 med en podd i öronen.

medicrehab

Lördag

Efter jobbmorgonen med simskolor på Råslätt åkte jag till Concept Outlet för att inhandla några redskap till hemmagymmet. Hela eftermiddagen och kvällen ägnade jag åt 30 årskalas med 15 olika sorters kakor och två tårtor. Myslördag!

Söndag

Idag avslutade jag den här otroligt vackra veckan på Bondberget. Jag tog en välbehövlig skogspromenad tillsammans med Elin, vi pratade och vi skrattade. Allt som den här veckan har innehållit har jag behövt, det har varit intensivt stundtals men otroligt lärorikt. Jag har både sett och gjort saker jag inte brukar göra. Jag har stannat upp och insett att nu är nu. Det är otroligt bra att tänka utanför boxen. Vilken happy-vecka V40 har varit!

kalas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *