Stockholmshelg – She Rides

Hälsa

Jag är hemma efter en otroligt härlig helg i Stockholm. Jag har landat lite i tanken och jag är tillbaka i min säng efter två nätter borta. Man kanske säger borta bra men hemma bäst och visst kanske det är så men jag har inte riktigt reflekterat över det. För det var otroligt härligt att åka iväg och det har varit fantastiskt roligt att vara där. Tankarna när jag satt på bussen hem var inte äntligen ska jag få komma hem, men heller inte åh vad tråkigt att det är över. Men egentligen vad är det för tankar att tänka, jag kan ändå inte ändra på det. Livet rullar liksom vidare och i morgon är det måndag igen. Jag är ändå otroligt glad och nöjd över att jag gjorde det här, alltså tog en helg helt för mig själv i huvudstaden.

Jag bodde på det helt fantastiska hotellet Central hotel, snyggt, renoverat, fräscht, städat, modernt, prisvärt, badrummet var riktigt härligt och dessutom hade dem hantlar på rummet. Jag bodde i ett enkelrum och trots att det var lite mindre var det helt lagom för bara mig, sängen var otroligt skön, snabbt wifi, fönstren gick att öppna, frukosten var god och lite lyxigare än kedjornas. Det var det bästa hotellet jag har bott på i Stockholm och jag tror det var den bästa hotellvistelsen någonsin. Jag blev lite förälskad i hotellrummet och ville helst bara stanna där hela tiden. För avkopplingens skull, för att stänga in mig och slippa prestera. Allra bäst var läget, det låg precis vid Centralstatioen/Cityterminalen och jag hade mindre än fem minuters gångväg till Drottninggatan.

I fredags åkte jag till Älvsjö för att gå på Stockholmsmässan, för att sedan avsluta dagen på hotellrummet med take away-hamburgare. Igår tog jag en lång frukost innan jag fortsatte att ta det lugnt på rummet. Men snart fick jag lite bråttom och blev väldigt stressad för tiden blev knapp. Jag handlade med mig en acaibowl som mellanmål från Reload Superfood bar (riktigt bra matställe), besökte Intersport som var sprillans nyrenoverat och riktigt häftigt, för att sedan klämma in en lunch på Vapiano innan jag skulle vara på SATS Hötorget klockan 13.

Det var ju av den anledningen jag hade åkt till Stockholm, för att vara med på She Rides kick off. She Rides är en cykelklubb inriktad på tjejer, så vi var ett gäng på drygt femtio stycken (inte enbart tjejer). Vi tränade ett tröskelpass på spinningcykeln, tätt följt av yinyoga. Yoga, som jag inte är van vid var otroligt härligt och jag kände att jag verkligen behövde det. Mitt i all stress. Jag menar jag har haft en väldigt stressig period dem senaste veckorna och dessutom var timman mellan 12 och 13 igår otroligt stressig den också. Yoga var bara härligt. På kvällen gick vi till Calrion Sign för att lyssna på Mattias Recks föreläsning om cykling. En föreläsning som var otroligt lärorik. Efteråt serverades en buffé och jag gick hemåt vid 21.30 för att avsluta dagen framför datorn.

Idag skulle vi ha startat dagen med en morgonjogg men både igår och idag har det spöregnat i Stockholm, jag blev ganska genomblöt igår så att det beskedet kom gjorde inte mig något. Istället tog jag en lugnare frukost och packade ihop i lugn och ro. Sen var det dags för en ytterligare föreläsning av Mattias, även den väldigt lärorik och mycket jag inte visste om. Innan jag gick till Reload för att äta lunch var det dags att hoppa upp på spinningcykeln igen, för ett distanspass. Dagen avslutade vi med ett kortare styrkepass för cyklister innan jag begav mig mot Cityterminalen för att åka hemåt.

Det blev en riktigt härlig helg, en lärorik sådan. Men framförallt en helg för mig själv, åt mig själv. Där jag valde avkoppling före andra sysselsättningar. Jag såg inte jättemycket utav Stockholm som stad, för det valde jag bort den här gången. Jag blev lite för förälskad i hotellet och det är inte ofta man kan välja sina val själv, att utgå från det man själv vill eller behöver. Jag är riktigt nöjd, även att det fanns småsaker som kunde ha gått lite bättre. Fantastiskt! Jag borde göra sådant här mer!

6 reaktioner på ”Stockholmshelg – She Rides

  1. Låter som en fantastisk helg! :-)
    Yin yoga är den bästa typen av yoga (om du frågar mig). Ljuvligt! :)

    Kram M

  2. Men vad roligt!! She Rides är fina saker och jag är jättestolt att vara en del av det.Hade bra gärna velat vara med jag med, men det är lite meckigt när man bor så långt i från.

    1. Ja det var riktigt trevligt och är glad att jag är en del av det, men likt du så bor jag också en bit ifrån. Därför passade jag på vid ett sådant här tillfälle.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *