Acceptera tiden

Allmänt

Att inse vilken tid det är måste jag acceptera. Jag är fortfarande inne i hösten och tänker att det är många månader kvar av 2015. Men om en vecka är det december, det är DECEMBER! Jag älskar vintern, jag älskar julen och jag älskar just årets sista månad. Den är fantastisk.

Tiden går snabbt och det är ett faktum, som jag bara måste inse. Att vi inte har all tid i världen måste jag acceptera, att vi blir äldre måste jag acceptera, att dygnet bara har 24 timmar måste jag acceptera. Jag gillar minnen och jag gillar att tänka tillbaka. Oftast ska jag räkna eftersom jag älskar siffror och statistik. Nu var det si och så många veckor sedan jag gjorde det där roliga eller så många år sedan jag var där, eller vad det nu kan vara. Mitt minne är bra, så oftast kommer jag ihåg händelserna ganska detaljerat och det är skrämmande att det har gått så lång tid sedan dess, för själv har jag inte insett det.

Hösten är förbi och det är vinter. Vädret säger det i alla fall, för det har gått från 10 plus till minus jag vet inte hur många grader. Det snöar på många ställen i Sverige.

Med allt som händer i världen är också skrämmande, men jag försöker att inte tänka för mycket på det. Bara acceptera och hoppas på att det kan bli bättre.

Tiden går snabbt och det ska jag acceptera. Jag ska inte tänka för mycket bakåt, inte för mycket framåt. Bara acceptera verkligheten! Jag ska glädjas av det som jag har fått uppleva och försöka göra allt jag kan för att glädjas av det som ska komma.

Jag har alltid tyckt tiden har gått snabbt, men extra snabbt dem senaste åren. Jag gillar att göra tillbakablickar men jag ska göra det för mig själv och inte alltid förundras över att det är crazy att tiden går så snabbt.

Att man snart måste ta på sig vinterjackan, eller byta skor för att inte halka på gatorna är bara att göra. Att affärerna skyltar med julen är mysigt och det har dem rätt till för snart är det jul. Det är okey att lyssna på julmusik, baka lussebullar och börja tänka på vad som ska finnas på julbordet eller i julklapparna. Det är bara jag som har stannat i tanken. Snart börjar julstöket och nu när jag har insett det ser jag fram emot det.

Julblomma

2 reaktioner på ”Acceptera tiden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *