Tisdagen

Allmänt

Igår var en dag som inte var lik min vardag på några som helst vis. Såhär i efterhand blev den lite vild, galen och väldigt vågad. Jag fyllde hela dagen med massa nya saker kändes det som. Och jag försökte redan från att jag öppnade ögonen på morgon se dagen på ett annat sätt, på ett positivt sätt och verkligen våga göra saker jag inte vågat tidigare. Samt att bara ta mig i kragen och fixa till allt, att bara göra det.

→ Jag skrev en artikel till en tidning.

→ Jag snörade på mig runningskorna och stack ut på en löprunda. Det kändes underbart!

→ Jag älskar att köra bil, därför tog jag tag i saken med glädje som måste göras snarast, alltså åka runt till alla sjöarna som ska ha simskolor i sommar och sätta upp affischer. Det blev ett antal mil i bilen och ett antal timmar för mig själv på vägarna. Som jag älskade det för utanför var det storm och regnet öste ner. Precis som sjösimskolevädret brukar vara och jag kände genast lite stämning.

→ Jag ledde mina simskolor på ett helt annat sätt, med en ny taktik och en ny attityd.

→ Jag sa upp mig från två av mina jobb och därmed är jag enbart simlärare numera. Tänk att jag bara för tio månader sedan hade fem olika jobb och nu är jag riktigt nöjd över att jag har valt att ha kvar endast ett av dem. Det räcker gott och väl för mig just nu känner jag.

→ Jag var fullkomligt ärlig mot mig själv och sedan somnade jag innan 23 som aldrig händer på hemmaplan. Vilket betydde att jag vaknade upp pigg, tidigt idag.

Egentligen vet jag inte om tisdagen blev så mycket mer annorlunda än alla andra dagar, men det kändes som det. Det kändes som jag fick någon slags kraft för att ta både ett och två steg i den riktningen jag vill gå, men kanske varit lite för feg för tidigare. Inställningen till allt gör en hel dag. Life begins at the end of your comfort zone – säger jag bara! Tisdagen den 2 juni var verkligen en sådan dag och jag är otroligt nöjd över alla val jag gjorde, även fast vissa var lite wild and crazy. Hur vågade jag göra vissa utav sakerna igår, vart kom det ifrån?

En reaktion på ”Tisdagen

  1. Jag önskar att jag var lite mer modig och nytänkande med.. Faller lätt in i delvis samma banor. Lyssnade på ett radioprogram med folk som älskade resa, någom trodde det berodde på att allt hemma alltid var likadant och tryggt. Tänkte det är kanske samma för mig. Hemma finns tryggheten och därmed
    kan jag uppskatta alla äventyr, all ovisshet och knasigheter på ett bättre sätt.

    Haha försöker lite fattar var mitt reseälskande kommer ifrån..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *