Team Rynkeby 2015

Drömmar
Några av er vet det, för andra är det nytt…

Under en vecka i juli nästa sommar kommer jag cykla till Paris. Jag kommer cykla de hundratjugo milen tillsammans med Team Rynkeby. Jag är en utav de 53 deltagarna i teamet Jönköping/Borås/Karlstad och jag är så lycklig över att just jag blev utvald. Jag har under flera år följt Team Rynkeby och vad det gör till förmån för Barncancerfonden. Jag visste säkert att en dag skulle det vara jag som gjorde allt det där, men det jag inte visste var att det skulle ske redan nästa år. Något jag är otroligt glad över. För mig är det fortfarande lite overkligt, men med tiden som går inser jag att vi närmar oss resan. För varje teamträff med de alla andra fantastiska människorna så blir allt klarare, jag inser också hur mycket mer arbete det är runt omkring än att bara cykla. Det roligaste var att jag fick samtalet om att jag hade blivit utvald under samma dag som jag var på anställningsintervju till två utav mina jobb, så den dagen i augusti stack verkligen ut från vardagen. Ketchupeffekt kanske man kan säga…

Jag har mitt sikte inställt på de 120 milen i sommar, jag har mitt sikte inställt på all träning innan som det innebär och jag har nu i alla fall Ett mål klart för 2015. Det här är något jag vill, det här är något jag ser fram emot och jag längtar. Jag har träffat så många nya underbara människor, jag har lärt mig massor utav saker och jag är helt säker på att jag kommer lära mig ännu mer. Jag har inte bara fått upp ögonen ännu mer för Barncancerfonden osv, utan även annan välgörenhet. Det är något mitt hjärta klappar för, tillsammans med utmaningar och lite var det därför jag sprang med stafettpinnen förra veckan.

På Team Rynkebys blogg kan du läsa ännu mer om mina tankar ⇒ Deltagarpresentation #3

3 reaktioner på ”Team Rynkeby 2015

  1. Jäklars vad coolt! Och bra!! Och ketchupeffekten – jag älskar den när den går åt det positiva hållet. Jag tror verkligen på det här med flow – man utstrålar något och så händer det en radda grejer.

    Vad kul! Ser fram emot att följa den trippen :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *