Träningsmål 2014

Hälsa
  • En svensk klassiker (Vasaloppet, Vätternrundan, Vansbrosimningen, Lidingöloppet)
  • Göteborgsvarvet
  • Vansbro tjejsim
  • Midnattsloppet

Eftersom jag inte längre kommer spendera majoriteten av tiden i Sverige kommer mina lopp sättas på prov, jag kan inte veta helt säkert om de kommer bli av, just för att det nu inte är så enkelt som att ta bilen en helg för att genomföra ett roligt lopp. Något jag absolut inte kommer göra i alla fall är att GE UPP! Jag kommer kämpa in i det sista för att försöka klara av mina mål, just för att jag älskar det. En svensk klassiker, vädersätter jag mest och därmed ska jag göra allt för att komma till starten, men även förbereda mig så jag kan komma i mål. Om nu allt vill sig så ska jag satsa på att slå förra årets tider i de alla grenarna. Får jag till träningen som förra året eller mer, vet jag att jag kommer göra det i de tre sistnämnda men däremot ställer jag upp i Vasaloppet i år (istället för Öppet spår, med individuell start), vilket kan dröja ut på tiden en aning eftersom startskottet är det samma för alla deltagare.

Jag är även anmäld till Göteborgsvarvet som jag jättegärna vill ställa upp i i år. Men återigen återstår det och se om planeringen vill sig. Vansbro tjejsim och Vansbrosimningen är under mitt sommarlov så de kommer jag garanterat ställa upp i. Något jag så länge har längtat efter, något jag jättegärna vill göra. I år är också tanken att få till träningen inför det lite extra, så tiden kan bli ett rekord (för min del).

Midnattsloppet, var ett sådant roligt lopp att jag vill ställa upp i det i år igen. De lopp som sker under mitt sommarlov kommer inte vara några problem med. Likaså kanske blodomloppet blir av, men inget som står högt upp på min lista. Jag vill också få till åtminstone ett triathlon, förhoppningsvis Örserums triathlon om det faller in i juli som förra året. Jönköping open water, var en stor favorit förra året. Är jag på hemmaplan när det genomförs ska jag definitivt ställa upp.

Några andra favoriter är Tjejvättern, som jag hade planerat att slå personligt rekord i. Men vad det ser ut som nu så kommer jag inte ha möjlighet till att ställa upp, vilket är lite trist. Tjejmileni Stockholm har också varit favoriten under höstsäsongen, men även det infaller lite dumt. En annan ny sak, bara för i år, är Stockholm Tunnel run som blir som en invigning av de nya tunnlarna de bygger i Stockholm. Det skulle vara coolt att få ställa upp i, just för att det endast händer en gång. Sen vet man aldrig, det kanske blir något helt annat än planera och under sommarlovet kanske jag får upp ögonen för något annat spännande.

Eftersom jag inte vet så mycket om mitt liv i Riga kan jag inte bestämma så mycket fullt ut, jag får ta det lite som det kommer. Men mina lopp är en del av mig, så jag ska försöka göra allt för att kunna ställa upp i så många som möjligt, men speciellt klassikerloppen. Min önskan är också att få ihop mer träningstimmar än 2013, vilket vill säga över 235 timmar. Om det är en möjlighet eller en omöjlighet är bara vad jag gör det till, vilket återstår att se om ett år.

Jag känner mig taggad! Nytt år, ny start, nya möjlighet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *