CAE examresults

Allmänt

Nu har det gått alldeles för lång tid sedan jag satt där i London och skrev Cambridge advanced English exam (CAE), nästan så längesen att man glömt bort att man gjort det. Men nu har äntligen resultaten kommit. Jag som trodde att läsförståelsen skulle dra ner alla poäng eftersom jag var så stressad och behövde gissa på många frågor, men sedan visade det sig att det var den bästa delen. Jag är glad, för jag KLARADE det! Något jag visste jag skulle göra på morgonen innan den där lördagen den 14 december, men på eftermiddagen när alla de fem delarna var avklarade kändes inte mitt självförtroende lika starkt.

Det viktigaste var att jag fick ett C och kan därmed officiellt säga att jag kan avancerad engelska. Sedan hade man kanske kunnat få ännu högre poäng och fått lite mer än godkänt men det var inte mitt mål.

Vilken tur att jag firade den där eftermiddagen på London Winterwonderland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *