Rigalife

Drömmar

Förra veckan tackade jag JA till läkarutbildningen i Riga. Den här veckan fick jag mycket information om det jag behöver veta. Jag har fixat boende på hostel/hotell eller vad man kan kalla det i alla fall i en månad, som jag kan förlänge sålänge jag vill bo där. I och med att det mesta är bekräftat har jag också bokat flygbiljett. Flyget med Ryanair går på en timme och är riktigt billigt. Så det mesta har varit riktigt enkelt att fixa, vilket jag är tacksam för. Allt runt omkring studierna känns bra och så småningom kommer nog rädslan försvinna på den biten också. Jag måste bara ställa in mig på att det kommer bli tufft, men det är bara att kämpa på för att nå målet. Nu är det inte många punkter kvar att ordna med innan dess, så det känns fantastiskt skönt. Trodde det skulle kräva mycket mer än vad det har gjort. So here I come Riga, 27th of january 2014.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *