Vemdalsskalet

Hälsa

Jag har aldrig varit i fjällen tidigare, jag har knappt stått på ett par slalomskidor tidigare. Jag har åkt tre gånger tidigare men då endast i de backarna runt om Jönköping. Nu har jag en hel vecka framför mig ute i backarna. Där det finns gott om snö och där det är helt fantastiskt. Jag har haft en superrolig första dag. Det blev ca två timmar idag och det räckte gott och väl. Det tar på krafterna och att det började bli lite kallt mot slutet. Framåt eftermiddagen började det snöa plus att det blåste. Så första dagen kan jag bara sammanfatta med två ord. Galet roligt!

Jag trillade faktiskt bara två gånger: när jag skulle åka ner för första gången och 
när jag skulle kliva av sittliften för första gången. Det var många nya upplevelser idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *