2013 – nya möjligheter

Hälsa

Jag blickar lite framåt, in på 2013. Jag hoppas, om annars så kommer jag göra det nya året minst lika bra som 2012 var. Jag ser fram emot ett nytt år, även fast det samtidigt är lite sorgligt. Det är nu många börjar om på nytt, nya mål, nya vanor, nya möjligheter. Även jag har satt upp mål för 2013 som jag ska göra allt för att lyckas med. Däremot brukar jag inte ha några nyårslöften.

De målen jag har inom träning för 2013 just nu är:

  • En svensk klassiker 2013
  • Göteborgsvarvet
  • Tjejvättern
  • Vårruset
  • Tjejmilen

Sen kommer det säkert komma till fler skojigheter på vägen.
Såklart har jag andra mål som jag måste och vill klara av också. Så som att ta körkort, ta studenten och 2013 jobbigaste beslut. Nämligen bestämma vad jag ska hitta på efter jag tagit studenten, vad som händer med mitt liv då.Jag har bestämt mig för att fortsätta med de kostvanor jag haft under hösten, kanske inte exakt lika strikt som jag hade det i början. Jag skulle kunna äta någon efterrätt då och då, när jag verkligen känner för det. Men det är på detta sättet jag känner att jag mår bäst, varför ändra på det då?

Lyckas jag med allt, kanske 2013 blir Mitt år!
Hoppas du vill följa med på min resa även 2013

GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR CLARA!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *