Hejdå efter 5 år

Allmänt

Jag hade en magisk cykelvecka till Paris, har nog aldrig skrattat så mycket. Älskar att cykla. Efteråt semestrade vi en vecka i Frankrike. Under tiden har jag kommit på hur mycket jag älskar livet. Och därför vill jag leva livet fullt ut, med allt vad det innebär där jag är just nu. Inte där någon annan är eller i mina drömmar. Jag vill uppleva mina drömmar istället. Så därför har jag bestämt mig för att sluta blogga, jag vill vara ännu mer i nuet. Inte i mina minnen och inte i framtiden.

Jag har ställt mig frågan tidigare, men har inte vågat släppa taget. Nu kan jag släppa taget, jag är redo. För livet är så mycket mer än online-världen. Trots att bloggen har gett mig otroligt mycket tillbaka – utveckling, erfarenhet, kunskap, kreativitet, fotointresse och vänner etc.

Jag vill ut i den riktiga världen istället. Jag vill testa mina vingar, jag vill träna, jag vill uppleva, ha kul, skratta, umgås med vänner och känna en ro i kroppen. I ganska exakt fem år har jag bloggat. Det var i samma veva som livet tog en stor vändning. Jag är redo att släppa taget, jag är redo att ge mig på nya utmaningar. Men jag vill inte lägga tid och energi på något som inte längre ger mig så mycket mer än stress för tillfället.

Så hejdå och tack för att ni funnits där! Äventyren slutar inte, häng med på tex Instagram istället.

Kom ihåg, du är bäst! Du kan allt om du bara vill, låt ingen bestämma över vad du ska göra och skit i vad andra tycker. Du är perfekt! ♥

clara_tr1

2 reaktioner på ”Hejdå efter 5 år

  1. Tråkigt, jag gillar din blogg… men klokt! Tänkvärd analys du gjort av bloggandet. Det handlar ju mycket om att skriva om det som varit eller det sol väntar, man är sällan i nuet i bloggen. Hoppas verkligen att du fortsätter att leva i nuet och njuter fullt ut av allt inspirerande som du tar för dig i livet! Jag kommer givetvis fortsätta följa dig på Instagram. Stort lycka till med allt! Kram, Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *