Spontana tankar just nu

Allmänt

Spontana tanke nummer 1: Varför anmälde jag mig till Borås triathlon istället för traditionsenliga Tjejvättern i höstas? Jag är suuupernervös inför morgondagens triathlon. Visserligen ”bara” en halv Ironman, men jag har inte simmat på hela våren. Våtdräkten är för stor eftersom jag har cyklat för mycket. Cyklingen är megabackig. Det kanske ska regna. Sen ska jag springa en halvmara på det. Dessutom vet jag inte om kroppen är helt kry? Jag försöker sänka pressen och förväntningarna på mig själv genom att ha som personligt mål att inte komma sist.

Spontana tanke nummer 2: Kommer jag orka prestera på Halvvättern på söndag också?

Spontana tanke nummer 3: Vätternrundan är redan nästa lördag och jag är en av två ledare för klungan. Kommer jag orka cykla så snabbt som sub9? Hashtag #JÄTTENERVÖS

Spontana tanke nummer 4: När vi i Team Rynkeby ska cykla till Paris – ska jag cykla Gränna till Göteborg eller ska jag ta bussen som de andra?

Spontana tanke nummer 5: Idag besökte jag frisören för att få en härlig, kortare sommarfrisyr. Sen åkte jag till Taberg för sponsorvård hos Hagab med teamet. Grillat & choklad fick vi. Älskar när dagarna är unika.

Spontana tanke nummer 6: Påminn mig i sommar när det är slutet av ansökningsperioden för att vara med i Team Rynkeby 2018 – att jag INTE får skicka in en ansökan igen. Jag har gått på den ”niten” två gånger om nu och 2017 var eller är det sista året jag är med. Oavsett hur mycket jag älskar det!

Spontana tanke nummer 7: Nationaldagen i tisdags var nog den bästa jag varit med om. Långcykling med teamet, fika, cykellycka, skratt, grillkväll, jordgubbar och ännu mera skratt. En heldag med bästa teamet. Älskar livet sådana dagar. Kom nog på att jag aldrig pratat så mycket som jag gjorde den dagen heller, vilket både är härligt och jobbigt. För känner inte riktigt igen mig själv i den rollen?

Spontana tanke nummer 8: Jag är inte så bra på det här med vilodagar.

Spontana tanke nummer 9: Vänner, familjen & släkten är underbart.

Spontana tanke nummer 10: DET ÄR SOMMAR NU!

ow3

6 reaktioner på ”Spontana tankar just nu

  1. Du är för härlig Clara! Jag förstår dock inte hur din kropp (och knopp) orkar allt. Du är typ en superkvinna! Kram

  2. haha som vanligt håller med med ovanstående kommentatören, hur kan du allt!?!?! Och mycket tankar och roligheter minsann. Förstår att du är nervös, det är okej. Och eftersom du är superstark kommer du lösa det!! :) GOOOOOO CLARA

  3. Vilket härligt inlägg! Men ja, jag förstår din nervositet pga det du har på gång =) Heja dig, jag tror på dig. kraam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *