Hjärtan till dig

Allmänt

Många glada hjärtekramar till dig, från mig!

Såhär på Alla hjärtans dag sänder jag några hjärtan till dig. Ta hand om dig, ge dig själv kärlek. Ta hand om de du tycker om, ge dem en extra tanke och håll hårt om dem. Gör det idag, gör det i morgon, gör det i helgen, gör alltid det.

En dag som den här dagen kan vara som en påminnelse om att inte glömma dem som du vill ha i ditt liv. Dem du gillar så mycket. Skicka en tanke, ett meddelande, blommor eller något helt annat. Glöm inte bort dem. Glöm inte bort dig själv.

Jag gjorde den här dagen till en sådan dag, en dag med extra omtanke. Jag skickade kort till hon jag älskar allra mest – syrran. Jag städade huset som en snäll gest till mamma, pappa och mig själv. Jag lyfte några vikter i gymmet, för att vara snäll mot kroppen. Mormor och morfar kom med rosor och choklad. Sen gick jag på fik i Gränna och åt en hjärtbakelse med kusinen och hennes söta barn. Just att fika på café är inte en del av min vardag. En tisdag i februari helt enkelt.

Har du inte gjort något för varken dig själv eller någon annan idag – gör det nu, gör det i morgon, gör det varje dag. Omtanke till alla kära hela året om.

Ta hand om dig!

valentine

2 reaktioner på ”Hjärtan till dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *