Kalasdagar

Allmänt

Hela helgen har andats kalas, riktiga kalasdagar. Mamma fyllde år i torsdags och då bjöd jag henne på bio – Bridget Jones’s baby. Så roligt som jag hade de två timmarna i biosalongen var det längesen jag hade, alla skrattade mer eller mindre hela filmen. Det var fantastiskt härligt att få skratta, få leva sig in i filmen och stänga ute allt som hade med verkligheten att göra. Vill du ha skrattfest – se filmen, tips!

I fredags var det räkmackans dag och vi bjöd därför släkten på räkmackor med hallontårta till fikat. Kalasandet stannade inte där, för i lördags efter att jag hade varit på Team Rynkeby-spinning på Friskis & Svettis åkte vi hem till mormor och morfar för att fortsätta fira mamma. Den här kvällen serverades det exotisk planka med lite extra smått och gott. Hallontårta även idag. Det blev verkligen en riktig kalashelg och då fyllde mamma inte ens jämnt.

kalaskalaskalas

En reaktion på ”Kalasdagar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *