Kenzo ♥

Allmänt

Vila i frid söta underbara Kenzo. Du kommer alltid vara älskad och aldrig glömd. Du var min första hund och kommer alltid vara det. Men jag vet att du har det bättre i himmelen nu, du har varit dålig det senaste och efter 14 år är kroppen skör. Två sorger på en vecka är tufft, riktigt tufft. Men samtidigt vet jag att både Harry och Kenzo har det bättre där dem är nu.

With love ♥ 2015 – 11 – 10

7 reaktioner på ”Kenzo ♥

  1. Ja, det har varit tuffa veckor sedan vi kom hem från Barcelona. Vila i frid vår fina gosse, alltid älskad, aldrig glömd <3 Puss mamma

  2. Oh, beklagar sorgen! Jag fick idag reda på att mina föräldrars hund fått komma till hundhimlen. Han var snart 12 år och jag bodde hemma hans förstå år. Känns tomt och ledsamt, men i detta fall värst för mina föräldrar <3

  3. Åh, nej! Så himla, himla sorgligt! De är ju familjemedlemmar som letar sig långt in i hjärtat, de där underbara, lurviga varelserna. Känner med er. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *