Bye July!

Allmänt

Juli har hittills varit årets bästa månad, kanske inte vädermässigt då, men självklart syftar jag på att Paris-resan ägde rum i början på den här månaden. Det var min absolut bästa upplevelse som jag aldrig kommer att glömma och som avslut tog vi i familjen en fin weekend i staden. En utav mina två semesterveckor var därmed slut, nästa vecka kom och med utan några storslagna planer. Jag ville egentligen bara leva på minnena från äventyret, samtidigt som jag slet som en gnu för att komma ikapp med vardagen som jag hade missat under den veckan jag inte var på svensk mark. Semestern försvann snabbt i år, jag hann inte ens tänka på att den startade. Så jag jag flyttade ut till sjöarna och det riktigt kalla vattnet.

Dem jobbveckorna kanske inte var dem roligaste, men samtidigt försökte jag hela tiden göra dagarna så att dem blev roligare. Dock hade jag fått göra mitt, det jag så länge hade kämpat för och sett fram emot, nu spelade det ingen roll hur resten av månaden blev för bara av den första veckan klev genast juli upp i toppen. Dock fick månaden ett hemskt avslut.

I fredags var det sista dagen i juli, även Elin-dagen och därmed min namnsdag. Vi firar inte namnsdagar speciellt mycket, men jag själv brukar alltid gratta andra på deras namnsdagar och alltid är det någon som kommer ihåg förstanamnen, eller andranamnen. Men den här dagen fick jag inget grattis, utav någon. För mig gjorde det inget eftersom jag själv var upptagen med att bearbeta andra tankar. Jag avslutade i alla fall månaden med en filmkväll.

Augusti startade jag på bästa tänkbara sätt, jag vaknade en timma före väckarklockan, till sol utanför fönstret. Jag drog på mig löparkläder och sprang. Jag sprang tills jag blev så hungrig att jag inte klarade av att springa mer. För en lördagsmorgon i augusti är det inte jättemånga i min familj som är vaken strax efter sju och får för sig att äta frukost. Inte jag heller ska jag säga dig, men det verkar som att kroppen har återhämtat sig från all sömnbrist i början av månaden att jag börjar komma in i fantastiska sovrutiner (hoppas att jag inte jinxar detta nu). Så när jag var hemma igen efter en timma ute i det fantastiska vädret, väldigt mycket nöjdare, sov fortfarande hela huset. Jag köpte mig färska frallor för att senare väcka alla för en familjefrukost tillsammans.

I augusti ska jag:

[x] Fira min riktiga namnsdag, Clara-dagen den 12e

[x] Måla i min fina målarbok, terapi!

[x] Inte låta rädslan ta över min cykling

[x] Åka på en roadtrip till något trevligt ställe

[x] Umgås med fina vänner (ja mer än en den här gången, hoppas jag att jag kan få till)

[x] Vandra John Bauer-leden mellan Huskvarna och Gränna

[x] Gå till farmor och farfar, fika där och sedan gå hem igen

[x] Cykla och kolla på kräftfiske-premiären i Bunnsjön

[x] Gå på informationsmötet för Team Rynkeby 2016

[  ] Springa mera!

[x] Plocka Amerikanska blåbär

[x] Avsluta sjösimskolan och kicka igång HT15

[  ] Åka till Axamo för att köra ett triathlon

[x] Klippa till frisyren

[x] Köpa ett teleobjektiv till min kamera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *