En svensk klassiker 2013

Drömmar

I och med att jag tog mig i mål i lördags har jag även klarat av mitt stora mål i år, att göra En svensk klassiker. Jag är en klassiker! Wihoo. Så lycklig är jag. Till en början trodde jag nästan det skulle vara omöjligt för min del att lyckas, det skulle kräva så fruktansvärt mycket träning, men det var ett mål som jag verkligen ville lyckas med. Nu har jag äntligen klarat av det. Under lite mer än ett år har ni kunnat följa min väg till Mitt OS 2013. Ja, för att göra en svensk klassiker för min del är som att deltaga i OS. Ett tag kände jag mig korkad över att avsluta med Lidingöloppet, just det lopp jag inte hade en aning om att jag skulle klara av (pga benhinnorna). Men nu i efterhand är det så roligt, så skönt och fantastiskt att ha gjort alla loppen i år. Jag är lycklig. Jag gjorde det! Nu är det bara att sikta på nästa mål. Vad det kommer vara kan ni som vanligt följa här (måste bara tänka ut det först).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *