Min sommar 2013

Allmänt

Sommaren 2013 har varit den bästa och finaste sommaren på väldigt väldigt länge. Vädret har verkligen varit med oss och regndagarna (även fast de kan vara mysiga) har inte varit många. Att vi har lyckats att få det så bra i år. Med vädrets påverkan har det lett till att vi fixade och lade i vår båt i sjön, efter över frya års vilan. Det har blivit ett femtal gånger på sjön, där vi badat, solat, åkt båt, grillat, tagit det lugnt och haft det mysigt. Vädret har också bidragit till att jag badade ett antal gånger i Vättern, något jag inte gjort på något år nu eftersom det dels varit kallt i vattnet och inget badväder alls. Vi har dammat av hela familjens transportcyklar, det var riktigt längesen det hände. Vi har byggt staket och vi har haft många kalas.

Det var mycket roligare att jobba den här sommren eftersom det var varmare i vattnet, fler barn och mer glädje. Jag har varit på bio ett par gånger. Jag åkte tillsammans med min syster till Kolmården för en dags äventyr. I lördags var jag i Göteborg och upptäckte den staden. Jag har umgåtts med vänner. Jag har varit hos frisören. Vi har ätit på restaurang ett antal gånger, besökt och träffat en större del av släkten. Grillat i mängder, ätit god mat, goda förska grönsakeroch frukter. Haft kräftskiva. Och massor mer som jag säkert har glömt bort i denna summering.

Jag kan bara konstatera att den här sommaren har varit alldeles underbar, helt fantastisk och jag har gjort exakt det jag har velat göra. Jag har fått känna på lugnet, arbetet, semestern och massor mer. Jag har skrattat mestadels av tiden, jag har tänkt i mängder. Jag har verkligen tagit tag i det jag vill göra. Den här sommaren har det blivit lite mer bad och träning, lite mindre dagsutflykter och sightseeing. Men jag älskar det ändå. Och än har jag en del planerat, för min sommar är inte slut än. Mitt sommarlov fortsätter ända fram tills den 29 september. Om sen vädret nu än blir.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *