Torsdag i Götlaborg

Allmänt
Sommarutflykt till Göteborg

Igår spontanåkte jag till Göteborg för att njuta av sommaren och umgås med min vän Elin. Jag tog morgonbussen dit. Sen cyklade vi på vanliga cyklar (helt annan grej än att racercykla) till Delsjön för en ljuvlig promenad runt sjön med picknick på filten vid vattnet. Vi gick, vi pratade, vi njöt, vi skrattade och vi bara fångade dagen.

Det bästa med sådana här dagar är att man bara släpper allt annat och njuter av det som finns hos en just vid tillfället. Vi var ute i det ljuvliga sommarvädret hela dagen, vi åt gott och vi rörde på oss. Otroligt vackra intryck.

Sen fortsatte jag min vandring mot centralstationen och åkte bussen hemåt, mitt i natten. Ett riktigt roligt äventyr med över 20 000 steg, massa skratt, känslor, upplevelser och vänskap. En äkta sommartrip.

Uppladdningen inför Vätternrundan

Ikväll går starten av årets Vätternrunda och jag ska traditionsenligt gå upp på Brahegatan i Gränna och heja på de första cyklisterna. Innan dess ska jag försöka få ordning på min cykel som inte riktigt spelar med oss. Jag ska spinna loss benen någon mil. Jag ska äta massor av god mat – typ pannkakor. Jag ska ta det lugnt och njuta av ledigheten. Jag är i alla fall fulltankad med energi från igår. Hoppas hoppas hoppas Vätternrundan går som jag vill. Att tiden blir ett personligt rekord, att jag får min femårsmedalj och att jag har kul.

Och lycka till alla ni som kör!

goteborggoteborggoteborggoteborg

4 reaktioner på ”Torsdag i Götlaborg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *