Bucketlist sommar 2017

Utmaningar

Det är sommar nu! Jag vet inte riktigt varför, men jag har svårt att förstå det. Jag intalar mig själv varje dag att DET ÄR SOMMAR NU. Jag har inget mer i skolan, jag jobbar ovanligt lite. Men i tanken lever jag mitt drömliv redan nu och har gjort i några veckor, att jag vill fortsätta så och kanske en av anledningarna till att det är svårt att greppa att det är sommarlov.

Jag tänkte jag skulle göra en Bucketlist sommar 2017. Sen när jag funderade på vad jag ville göra, kom jag på att det här med att leva i nuet, ta varje dag som den kommer och spontanitet är mycket bra grejer. Det blir oftast bäst så.

Så i sommar vill jag vara spontan. Jag vill cykla mycket. Jag vill resa till olika ställen – nära och långt bort. Jag vill träna mycket. Jag vill simma i Vättern. Jag vill fånga upplevelser. Jag vill att varje dag ska vara unik – oavsett om det är vardag eller helg. Jag ska tillåta mig själv att ta det lugnt. Att vara ledig. Jag vill njuta och bara göra sådant som känns skoj för stunden. Kanske göra sådant som är typiska sommarsaker, men som jag aldrig gör.

Jag vill älska varje dag. Inte tänka speciellt mycket, utan bara göra. Jag vill ha roligt! Livet ska vara roligt. Sommaren 2017 kommer vara något jag minns. Den kommer bli riktigt bra.

summerclara9summerclara8

4 reaktioner på ”Bucketlist sommar 2017

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *