En full fart-vecka

Allmänt

Jag har en vecka som kommer gå i full fart, framför mig. Jag känner det på mig eftersom min att-göra-lista är otroligt full. Med extra jobb, styrelsemöten och studier. Och också eftersom jag vill jobba och plugga ikapp nästa veckas semester i förväg.

Nu i helgen har jag redan försökt vara lite före i schemat, samtidigt som jag har försökt få in vilotid och egentid. Jag har kollat på när Stina Nilsson tog guld, igår hade vi Mellomys och idag gick jag till gymmet för en timmas styrketräning.

Det är inte många dagar kvar till Öppet spår

Jag är redo för fullt fokus i några dagar till för att på lördag kväll ta semester i drygt en vecka. Jag har inte riktigt förstått att jag redan på måndag, om en vecka ska ge mig på Vasaloppet igen. Eller Öppet spår. Förra året tog jag en paus från längdskidåkningen. För att hitta längtan igen, efter två år på raken när jag har brutit ganska tidigt in i loppet. I år har jag inte fått mycket skidträning heller, men jag har fått en helg på snö i Sälen och jag har tränat alternativ träning. Nu är det bara att plocka fram den mentala styrkan. För i år vill jag så gärna ta mig i mål igen. Oavsett vad det krävs och absolut inte på någon särskild tid.

I mål ska jag!

Efteråt ska jag försöka återhämta mig så mycket som möjligt för jag vill maxa fjällenveckan. Massvis av fysisk aktivitet, frisk luft och utförsåkning hela semestern. Det kommer bli så galet roligt, det har jag bestämt! Jag har även bestämt att jag kommer lämna allt plugg och jobb hemma. För att få en paus och stänga av hjärnan i några dagar. Hemma igen kommer jag tillbaka starkare och med ny energi, för att orka med hektiska mars månad.

gym

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *