Luciamorgon

Traditioner

I morse ringde klockan vid 06 för jag ville så gärna se ett Luciatåg idag. Jag har inte firat Lucia på flera år vad jag kan minnas, men i morse hade Jönköping University ett otroligt vackert Lucia-uppträdande. Modernt med en riktigt hög klass.

När jag hade fått lite Luciastämning åkte jag hemåt igen för att kolla på Julkalendern och äta lussefika. Gör det du också. Lussebullar, pepparkakor och någon clementin. Om du tycker om julmust kanske du kan dricka det.

Jag njuter av min lediga dag. Jag njuter av att alla julklapparna är fixade och då har jag inte gått i en enda affär för den skull. Jag myser hela långa dagen och känner mig nöjd över att jag gick upp tidigare än jag hade behövt idag, bara för att kolla på Lucian.

Har du möjlighet att kolla på något vackert Luciatåg gör det, eller om du redan gjort det! Annars kan man få lussestämning om man lyssnar på dagens avsnitt av En Underbar Podd.

lucia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *