Andra adventshelgen

Traditioner

Helgen var den mysigaste på länge, bara en massa lugn och härligheter. Det var som om jag släppte taget om verkligheten och åkte på semester till min egen stad och hus. Mycket av känslan har med att bästa syster Julia var hemma på besök hela helgen, vilket var det underbaraste på länge och att det är december.

Efter jobbet i fredags åt vi pizza hemma och kolla på premiären av På spåret tillsammans. I lördags förmiddag jobbade jag lite igen efter en familjefrukost med hembakat bröd och på eftermiddagen gick vi till skogen för att gå bland Tomtar & Troll (idag läste jag i tidningen att jag var en av vinnarna på tipspromenaden). Sen gick vi hem, mumsade choklad och kollade på julfilmer hela kvällen lång.

Igår försökte vi oss på loppis och det gick ungefär som vi hade tänkt oss. Efteråt gick vi på Gränna Julmarknad som var riktigt bra i år. När vi kom hem julfikade vi med vår kusins familj. Innan jag kollade på näst sista avsnittet av Midnattssol på Svt1 och laddade lite för en ny vecka.

Fantastiska helg. Underbar andra adventshelg. Dessutom är julkalendern precis så som jag vill att en julkalender ska vara. Jag njuter, jag känner ett lugn och tacksamhet. Som jag älskar december!

forstaadvent

2 reaktioner på ”Andra adventshelgen

  1. Ikväll ska det nu bakas pepparkakor.. Och tänka sig, Linnean har inte ätit någon deg alls sen i söndags när degen gjordes. Mycket imponerande!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *