84 miljoner kronor

Resor, Team Rynkeby

I lördags åkte jag till Stockholm för kick-off med Sveriges alla lagkaptener och vice lagkaptener i Team Rynkeby 2017. Team Jönköping har ingen vice kapten utan istället en stark styrgrupp, som jag är en del av. Jag valde att åka med på kaptensmötet för att hjälpa Angelique (vår lagkapten) och för att jag alltid vill lära mig mer, dessutom passade det bra in i tiden. Team Rynkeby är verkligen en del av mitt liv och har varit det de senaste två åren.

Med årens gång har jag blivit mer och mer insatt, men mycket av informationen som jag har velat veta har jag fått ta reda på själv. Nu ville jag veta hur det var från den andra sidan, att det var jag som fick grundinformationen som sedan ska spridas ut till teamet. Inte tvärtom.

Det har verkligen varit en lärorik helg, jag har lärt mig massor, utbytt både erfarenheter och kunskaper. Helgen har varit fantastisk och rolig på samma gång. Precis en sådan helg jag hade hoppats på. Jag kände att jag ville åka med. Dessutom hade jag inget annat planerat eller andra saker som skulle göras samtidigt, så jag kunde fokusera på att vara där.

Vi har haft möten och vi har tränat jobbig men rolig träning tillsammans. Kul att få ett större perspektiv på projektet och lära känna andra från hela Sverige samtidigt. Vi bodde på Mornington hotel i Bromma. Ett häftigt och sportigt hotell med bra rum, bra mat och grymma träningsförhållanden.

Det blev en helhelg, en lärorik sådan, men ändå med skaplig avfärd och hemfärd. Jag är glad för helgen. Jag är ännu gladare och stoltare över att Team Rynkeby 2016 samlade in 84,1 miljoner kronor till Nordens Barncancerfonder. Jag kan inte förstå hur mycket pengar det är! Kolla på filmen så får du följa med någon minut av det senaste projektåret.

En reaktion på ”84 miljoner kronor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *