1 Oktober

Utmaningar

Jag är peppad på oktober och höst. Egentligen vet jag inte varför, jag vill bara ha en revansch på förra årets all stress och för att september blev faktiskt bra tillslut. Något jag inte trodde i början där.

Måndag till onsdag den här veckan har jag känt mig lite nere och deppig utan orsak. Som om jag har varit sjuk, fast ändå känt mig frisk. Jag hade ingen motivation till något. Men i torsdags vände det och igår var en otroligt bra fredag.

En fredag åt mig själv. Jag simmade, jag styrketränade, jag besökte sjukgymnasten, jag åt riktigt god lunch hos Hälsokällan. Sen träffade jag en av mina bästa vänner för att gå på ett skivstångspass på Friskis & Svettis med henne. Alltså så otroligt roligt det är att träna med vänner, jag hade glömt bort det och nu insåg jag att jag saknar det. Synd bara att mina vänner är långvägar bort.

[x] Idag tar jag en helg i Stockholm

[  ] Fortsätta cykla några gånger till innan vintersäsongen kommer

[x] Inte glömma bort att njuta av naturens vackra färger – hösten är vacker och härlig!

[x] Gå en kurs i stresshantering

[x] Vara med på diverse roliga event och gå på kalas

[x] Kanske äntligen börja med löpningen igen, för skadan är mycket bättre

applen

2 reaktioner på ”1 Oktober

  1. Alltså Clara det var SÅ trevligt igår!!!! Jag är fortfarande superpeppad av vår em. Måste ske snart igen :D
    Tack, tack!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *