Augusti-bucket

Utmaningar

Sista juli idag och jag tar det lugnt på hemmaplan. Jag funderar och planerar lite det jag vill göra i augusti. För jag tror augusti kommer bli en bra månad. På något sätt ser jag fram emot den, fast samtidigt kan jag inte säga varför. För jag vet inte det själv ännu! Det är bara den underbara känslan jag har i kroppen just nu. Jag älskar årets alla månader och försöker vara just här, idag. Men den senaste tiden har jag faktiskt längtat lite efter sensommaren och höstluften. Det här är min augusti-bucket…

[x] Jag inleder augusti med två etapper av Ride of Hope

[x] Fortsätta på min sommarbucketlist

[x] Jag vill springa flera löplopp

[  ] Jag tänker mig en dag på Visingsö med Visingsö open water

[x] Få till de sista träningspassen inför Ironman och sedan göra mitt bästa den 20e

[x] Sen hoppas jag på någon mer spontan dagsutflykt eller äventyr

[x] Jag vill äta räkor

[x] Börja studera till sjuksköterska

blommor

2 reaktioner på ”Augusti-bucket

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *