Det jag vill göra i april

Utmaningar

April är här lite för snabbt. Jag har ju inte hunnit tänka ut vad jag vill med april riktigt ännu, inte mer än att jag vill tillbringa många timmar på cykeln och få känna cykellycka mest hela tiden. Jag minns att april förra året var första steget i den riktningen, alltså till att hitta den äkta cykellyckan och då jag utmanade mig till att sticka iväg på rundor med starka cykelvänner.

Jag har inte mycket planerat, men jag är inte orolig. Mars var inte heller planerad, men slutade kanon. Jag är lite bortskämd när det gäller hur 2016 har blivit hittills. Januari minns jag inte så mycket ifrån, men februari och mars har varit på topp verkligen. Precis som jag vill att mitt liv ska vara.

Mars inleddes med Vasaspinning, sen blev jag sjuk i en vecka efter det kom tre veckor som har varit packade till bredden gällande aktiviteter. Jag har knappt hunnit tänka, jag har bara följt schemat för dagen och gjort det som skulle göras. Lite hastigt antog jag min egen påskutmaning och vips hade jag mindre tid över till allt som sker online (vilket jag har insett att jag mår så mycket bättre av). Jag har varit riktigt pigg på morgnarna och supertrött om kvällarna.

Jag älskar utmaningar så efter min senaste utmaning förra veckan såg jag en artikel någonstans, ögat fastnade liksom. “Cykla varje dag i april”. Jag var sjukt sugen att anta den cykelutmaningen, sen kom jag på att jag omöjligt skulle klara av det. Att min kropp inte skulle klara av det – dels av träningsbelastningen som jag utsätter kroppen för just nu så att mina vilodagar är välbehövliga och dels för stressen om att jag kommer missa någon dag. Jag lade den tanken åt sidan och istället ska jag cykla som bara den ändå.

April kommer bli bra, det är jag själv som styr det! Jag hoppas på mycket kunskap, många nya erfarenheter och intryck. Dessutom vill jag ha lite rum för spontana aktiviteter. Först ska jag fortsätta på mina senaste veckosviter, för det har jag gillat. Dessutom har jag förändrats, mina vanor har förändrats och jag har börjat hitta mig själv. Det mest spännande är hur intressen kan förändras.

[x] Spin of Hope.

[x] Jag skulle jättegärna vilja springa Landsjön runt för första gången.

[  ] Komma upp i 100 mil cykellycka för 2016.

[x] Mindre online och mer outdoor.

[x] Göra det som jag känner för i stunden.

cykling_elin

12 reaktioner på ”Det jag vill göra i april

  1. Bra där, tror också på mindre online och mer outdoors – man får vara effektiv istället :)

    Vad härligt med cykel – jag har ju bara min gamla hybrid, men den ska nog få rulla en del också. Gillar frihetskänslan i det, även om jag fortfarande svär över motvind :D

  2. Jag håller verkligen med dig, april bara dök på mig och nu känner jag mig lite vilse som inte har några mål eller tankar med månaden :P

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *