Vårkänslor i luften

Allmänt

Onsdagar tycker jag brukar bli väldigt bra dagar, alltså överlag. Idag har det varit alldeles underbart. Solen har skinit sedan tidig morgon, himlen var alldeles blå, temperaturen steg över 10°C och jag fick riktiga vårkänslor. Det jag mest av allt längtade efter var att ta fram cykeln för att cykla, men det fick vänta någon dag till.

Jag tankade sol hela förmiddagen i form av dagens promenad och sedan en löptur på det. Innan klockan slagit lunch var jag uppe i 19 000 steg och nästan 2,5h frisk luft. Jag njöt hela morgonen och kände att det enda jag ville göra var att vistas utomhus. Det var nästan att det blev för varmt i löparkläderna ett tag. Sen var jag redo för lunch, som idag blev hembakad pizza. Jag hittade pizzadegen hos Sara tidigare i morse och var bara tvungen att testa, jag valde salami som topping för det var vad vi hade i kylen.

Varje dag som jag rör på mig, desto mer älskar jag att göra det. Och det bästa är när man kommer in i det där flowet, för då slutar man tänka och bara gört. Man bara vill göra just det och liksom längtar. Jag njuter i stunden och vill inte att det ska ta slut. Alltså promenaden, eller vad det nu är jag sysslar med. Jag blir också så otroligt produktiv resten av dagen, för jag har samlat på mig otroligt med energi. Dessutom bockar jag av sak efter sak som kanske är smått och trist, men som det krävs ett bamsekliv för att faktiskt få det gjort. Men dagar som den här sker sådant av bara farten, utan att jag ens hinner tänka en tanke. Det är som att jobbiga saker inte längre blir jobbiga.

hundpromenad_röttlesnödropparhundpromenad_röttlepizza1

8 reaktioner på ”Vårkänslor i luften

  1. Jag undrar om det varit lika bra väder i Götet haha. Det har ju inte regnat,.men har det varit sol?! Kanske. I onsdags var jag o en Anna Linnea och spelade in delar av vår redovisningsfilm i Stenungssund och då var det extremt dimmigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *