Minst sagt fullsmockad vecka

Allmänt

Oj är det lördag idag? Jag gick verkligen från en supertrist sjukvecka förra veckan till att vända helt på steken och överboka veckans minuter. Jag har inte ens märkt när jag blev fullt frisk, jag bara bestämde mig att i söndags fick det vara nog. Jag har minst sagt haft en fullsmockad vecka. Jag har gjort massa skoj, varit sjukt produktiv och disciplinerad. Jag har älskat den här veckan, men den har också försvunnit i rasande fart. För det brukar tiden göra när man har roligt.

Vad har jag gjort då? Ska jag vara helt ärlig har jag nog inte gjort speciellt mycket utöver det vanliga, jag har bara gjort det mer. Jag har promenerat mycket, jag har bara några hundra meter kvar till ett marathon sammanlagt. Jag har tränat över tretton timmar, okey då har jag inkluderat promenaderna. Jag har premiärat på cykeln. Jag har jobbat nästan femtio timmar och då har jag bara hunnit med hälften av alla måsten. Mellan allt har jag försökt att fixa logistiken så att allt ska fungera, jag har försökt hålla mig uppdaterad i vad som hänt i världen och vad som kommer hända framöver. Jag har lagt upp planer för vissa viktiga saker. Jag låg väl i fas när det gällde bloggläsandet, tv-serietittande och sociala medier till tisdagen, sen gick det bara utför och nu är jag sjukt efter. Men jag tänker att jag någon dag kan ta igen det.

Allt går om man bara vill och om man planerar. Det jobbigaste är att jag är otroligt tidsoptimistisk att jag många gånger planerar lite för tight och jag får skynda mig. Stressigt kan man säga att det har varit också, fast på en lagom nivå och inte alls en sådan där jobbig stress. Jag blir mest stressad över att jag just har behövt planera varenda dag i minsta detalj och eftersom jag är tidsoptimistisk.

Ska nämnas är att det bara är lördag idag. I morgon är det söndag och söndagen är nog den mest planerade dagen på hela veckan. Jag vill verkligen att allt ska gå vägen och att min plan ska fungera. Hoppas hoppas jag inte har tagit får få minuter i mellan varje aktivitet. Morgondagen kommer bli spännande på sitt sätt!

Det jag gärna hade haft mer av i veckan är ställtid, eller alltså sådan tid som krävs för förberedelser inför något och bearbetning efteråt. Jag behöver verkligen tid för reflektion för att förstå vad jag gör och förstå att det är verklighet. Det har det varit lite ont om. Förstår du inte riktigt vad jag menar för tid, beskriver Träningsglädje talks det väldigt bra i senaste avsnittet om just tid.

Jag tror att bearbetning är viktigt, jag ska ta tag i veckans alla tankar i morgon när jag kör till och från Borås för teamträff med Team Rynkeby. Jag älskar att köra bil och jag älskar att sysselsätta mig med tankeverksamheten under tiden jag kör, det blir några minuter om dagen i alla fall. Superkul vecka!

fredagsmorgon

2 reaktioner på ”Minst sagt fullsmockad vecka

  1. Va rädd om dig! Det är bara du som sätter upp alla “måsten” för dig själv. Det är okej att bryta mot sina principer och bara släppa allt och chilla lite oxå :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *