Vitamin Manager

Hälsa

Min dagliga morgonrutin är att klockan ringer vid 07.15, när jag har vaknat till lite är det dags för det bästa på hela dagen. Frukost! Ibland flyger jag upp ur sängen, ibland vaknar jag tidigare än klockan, men mestadels är jag alldeles för trött för att gå upp när den ringer och eftersom jag majoriteten av dagarna inte måste gå upp då, gör att jag somnar om en stund till. Men jag brukar sitta vid frukostbordet senast 08.30 en vanlig vardag.

Nu under en månads tid har jag boostat min kropp med extra vitaminer, jag har ett abonnemang hos Vitamin Manager där jag varje dag tar en liten påse med fyra vitaminer. I mitt fall är det magnesium, zink, multivitamin och D-vitamin. Jag tror jag tömmer mina D-vitamindepåer under vinterhalvåret och för snart tre år sedan hade jag verkligen stort problem med det. Jag mådde riktigt dåligt, fick otroligt högt blodtryck och dessutom blev mitt skelett känsligt. Sedan dess har jag försökt tänka på att tanka D-vitamin. Men trots att jag är utomhus en del, har jag svårt att få i mig tillräckligt, därför är det perfekt att ge kroppen en extra boost.

Jag tar min dagliga påse i samband med frukosten, det har blivit som en rutin nu. Jag vet inte riktigt vad det har gett min kropp eftersom jag inte har gjort några tester varken innan eller efter jag började äta vitaminer. Men jag tycker ändå att det känns som jag mår bättre, som att jag har mer energi, som att jag orkar ta i mer när jag tränar, kroppen är mer tillfredsställd, jag blir mätt snabbare och så som naglar är starkare.

Jag tycker det är riktigt smart och enkelt. Vitaminerna är packade i dagspåsar och landar i brevlådan en gång i månaden. Man väljer själv vilket abonnemang man vill ha och efter vilka behov just du behöver.

Vitamin Manager

En reaktion på ”Vitamin Manager

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *