Sista advent

Allmänt

Förra helgen var inte lik någon annan helg och den var alldeles underbar. Hela veckan var verkligen inte lik någon annan vecka. Jo för att från måndag till torsdag var jag och syster i London på lite julmys. Vi kom hem till Gränna mitt i natten till fredagen och för att jag skulle hinna med det som behövdes göras under fredagen vaknade jag tidigt för att bland annat klä julgranen.

På eftermiddagen åkte jag vidare till Göteborg. Där kollade jag, tillsammans med mina två bästa vänner på en julkonsert i domkyrkan. O Helga natt var mäktig! På kvällen åt vi kycklingrulle från pizzerian och hade en tv-kväll. Något jag uppskattade för det tillhör inte mina vardagsaktiviteter.

När vi vaknade upp på lördagen åt vi nybakade surdegsfrallor och tomtegröt innan vi stack ut på en lång promenad på Göteborgs gator (jag älskar promenader tillsammans med någon). Jag fick en ledig eftermiddag för mig själv där jag bara tog det lugnt i deras soffa, innan jag gick till Jul på Liseberg. Jag hade aldrig varit där juletid så jag ville dit. Det var mysigt men otroligt mycket folk och så regnade det. När jag tröttnade på regnet gick jag tillbaka hem för att avsluta lördagskvällen framför en julfilm och risgrynsgrötspudding.

Söndagen ägnade jag åt Team Rynkeby. Jag åkte till Borås för teamträff och träning.

När jag var hemma vid niotiden på kvällen var jag fylld av energi i form av både härlig träning från helgen och hela veckans alla promenader, dessutom av alla nya intryck, alla nya ställen jag besökte och allt umgänge med härliga människor. Hela veckan gick verkligen i ett (jag var hemma och sov en halv natt i princip, annars befann jag mig på bortaplan) och jag är så tacksam för att den blev som den blev. För det var fantastiskt!

Sen var jag redo för julveckan med allt som tillhörde den. Jag fick otroligt mycket energi av helgen att både måndagen och tisdagen blev otroligt fina dem också.

julkonsertjulliseberg7julliseberg2julliseberg5jul lisebergarenafitness

2 reaktioner på ”Sista advent

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *