Movember

Bucketlist

Vart tog oktober vägen? Det är min spontana tanke, för den månaden gick snabbt. Jag har hunnit med en hel del saker och jag har haft det kul många gånger. Andra gånger har jag varit stressad som en gnu och det var först nu jag har känt av det på riktigt. Alltså så pass att kroppen har sagt ifrån, både en och två gånger.

Men istället för att summera den gångna månaden brukar jag istället förutspå kommande månad, för jag är en planerande typ och därför brukar jag ha en ganska klar syn på hur veckorna ser ut. Oftast är dem väldigt fulla lång tid innan. Sen brukar jag också se till att det jag tänkt verkligen blir av.

Jag vet dock att november ska vara en månad då jag ska ta hand om Clara. Jag måste ändra lite på min livsstil för att det ska vara hållbart och hälsosamt. Jag har alltid tidigare prioriterat jobbet, nu, likt dem senaste veckorna har jag prioriterat min träning. För träningen mår jag bra av, jag tycker den är rolig och det är en andningszon.

[  ] Movember är en välgörenhetsorganisation för att uppmärksamma mäns hälsa och prostatacancern. Vissa odlar skägg andra move. Jag har valt det senaste alternativet. Min tanke är att träna eller röra på mig varje dag i november.

[  ] Jag vill köpa en ny cykel, eller egentligen två.

[x] Jag ska tillbringa helgen som kommer i huvudstaden, för mig själv.

[x] Spinning, spinning och spinning.

[x] En tripp till Helsingborg blir det också.

[x] Och Vaggeryd ska få ett besök, jag ska på Team Rynkeby-återträff.

[  ] Sen blir det nog en tur till Borås också, för där hänger jag stup i kvarten känns det som.

[  ] Jag ska verkligen prioritera mig själv. Jag ska lyssna på kroppen och träna.

[x] Jag måste hantera min stress och hitta ett långsiktigt förhållningssätt.

4 reaktioner på ”Movember

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *