X – ray

Hälsa

Ibland när man ska fylla i information om sig själv, oftast lite mer udda information brukar frågan om man har röntgats någon gång komma upp. För bara något år sedan skulle jag ha svarat nej, om man bortser från då man går till tandläkaren vill säga. Men inför flytten till Riga var jag tvungen att göra en lungröntgen och för snart 2 veckor sedan gjorde jag min andra röntgen på Ryhov. Jag röntgade min fot!

Hur jag hamnade där är en historia med mycket väntan, men egentligen när jag väl beslutade mig för att jag verkligen ville ta tag i problemet gick det ganska snabbt. För jag tog tillfället i akt och frågade runt då jag såg en sjukgymnast jag kände, eller på event där man kunde rådfråga osv. Alla svarade att om det var en stressfraktur jag hade i min fot borde jag röntga den. Så jag kontaktade min sjukgymnast som jag gick till i slutet av augusti och sa att det hade blivit värre igen, för det hade det. Hon skickade vidare mig till läkaren och läkaren skickade mig till röntgen. Ja, med några dagars mellanrum då. Jag hamnade på röntgen till sist.

Svaret kom. Det är INTE en stressfraktur i min fot och det har det aldrig varit heller. Jippi, kände jag när jag fick reda på det. Men samtidigt jobbigt eftersom ingen jag har rådfrågat har någon aning om vad det kan vara som ger mig den smärtan på utsidan av foten. Nu ska vi ta det ett steg längre, jag ska äta en kur med medicin igen och om det inte blir bättre av det ska jag besöka ortopeden. För som sagt har ingen en aning om vad det kan vara med min fot. Jag är dock väldigt glad över att det inte är någon skada på skelettet.

4 reaktioner på ”X – ray

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *