Welcome September

Bucketlist

Första höstmånaden är här, det är höst! I år har jag verkligen sett fram emot hösten och liksom varit inne i dem tankarna i alla fall en vecka alla redan. Sommaren passerade förbi utan att jag ens hann tänka på att det var sommar och jag tror vädret hade mycket med den känslan att göra. Ändå har jag haft en otroligt bra sommar, bästa på många år!

Augusti månad var fin, solen började lysa lite mer och även att det inte riktigt kändes som att sommaren kunde ta fart så var det nära i alla fall. Som någon sa, så har augusti med sina 31 dagar varit otroligt lång nu när jag tänker på det. Jag har hunnit med jättemycket roliga saker och nästan allt jag ville göra. Det som har varit mindre roligt med augusti är min lilla stressfraktur i vänsterfoten, som har gjort att jag inte har kunnat träna fullt ut. Men samtidigt har det varit lite skönt att ge tid åt annat och tagit det lite lugnare efter en ganska intensiv vår och sommar.

Men idag är det en ny månad, september är här och det tycker jag är kul. Jag har redan en hel del kul saker inplanerat. Mycket jobb, mycket träning och saker som finns med i mina drömmar. Inget ska få begränsa mig nu. 

Det här vill jag göra i september:

[x] Starta upp ett skojigt projekt

[x] Gå på vernissage och kolla på Sveriges kanske mest kända träd

[x] Gå en kurs i aktiesparning

[x] Få in mer simning i min vardag

[  ] Jag är väldigt sugen på att åka till Stockholm för att lämna över Team Rynkeby-checken till Barncancerfonden

[x] Springa Fight cancer and run i Göteborg

[x] Kolla på säsongspremiären av Grey’s Anatomy

[x] Avsluta september med en weekend i Stockholm tillsammans med familjen och samtidigt springa Lidingöloppet för en tredje gång

Lördagens fullmåne, jag älskar att vi går mot mörkare tider nu!

En reaktion på ”Welcome September

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *