Magical wedding

Allmänt

I lördags hade jag fullt upp, men dagen var så vacker. Man kan säga att jag jobba från 07.30-23.00, nonstop. Men det sista jobbet var inte fullt så ansträngande, det var bara otroligt vackert. Jag och Julia hade blivit förfrågade om vi kunde tänka oss att fota ett bröllop. Julia hade genast sagt Ja och jag assisterade henne. För bröllop kan vara otroligt svårt att fota och vilken press också, jag menar oftast gifter man väl sig bara en gång i sitt liv så den dagen är viktig. Riktigt viktig!

Jag var lite nervös innan, jag hade även testat mig fram och tränat för att verkligen lära känna kameran veckorna innan. Väl för stunden behövde jag inte vara nervös för det löste sig riktigt bra. Det var magiskt. Ett litet familjebröllop i samhället Bunn. Vi är släkt med brudgummen så det underlättade allt. Jag är i alla fall riktigt nöjd med fotona och jag är mycket glad över att vi fick äran att fota deras dag. Eftersom vi kände nästan alla gäster var vi inte endast där i form av en “fotograf”. Utan även som en gäst.

Vackra lördag! För fler foton →

2 reaktioner på ”Magical wedding

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *