Bucketlist maj

Allmänt, Bucketlist, Utmaningar

Maj månad är här och jag hade tänkt fortsätta med mina bucketlists, för att det gör att jag kan fokusera mera och dessutom välja smartare val i vardagen, just eftersom jag vill nå mina mål. Allt blir klarare, tydligare och så kanske jag får lite pushning när det inte enbart finns i mitt huvud.

Men för att kunna starta maj på riktigt behöver jag avsluta min aprilbucket. Jag har gått tillbaka och utvärderat mina mål för april. Om du är intresserad över hur jag lyckades med dem målen kan du se det HÄR. Dem målen jag inte fick till var att uppnå 100 mil cykling (förkylning och magsjuka satte stopp för mig, men jag är inte långt ifrån), jag har inte simmat (men sedan jag skrev den listan har jag fått ändra fokus litegrann i år), jag kom bara halvvägs på min fotobok för 2014 och till sist tycker jag att jag har carpe diem lite för lite.

 

Min lista för maj ser ut såhär:

[x] Nå 200 mil på cykeln

[x] Göra klart min fotobok för 2014

[x] Njuta av dagen och vara ledig när jag är ledig

[  ] Komma igång med regelbunden träning

[  ] Cykla till jobbet en dag

[x] Klara av slutspurten av #blogg100

[  ] Träna löpning i t-shirt

[x] Sitta i solen och läsa en av böckerna som väntar i bokhyllan

[x] Spendera en förmiddag, eller eftermiddag med en vän

[x] Dagarna i maj ska vara betydligt lugnare än aprils dagar

[  ] Första doppet i sjön

2 reaktioner på ”Bucketlist maj

  1. Så roligt med en bucket list för varje månad! Blir ju mer greppbart då.
    Hur långt har du till jobbet? Jag har 1,4 mil enkel resa och tror jag ska premiärcykla i morgon. 100 mil cykel på en månad är ju en fantastisk målsättning! Jag fick ihop 33 mil i april. Heja dig!

    1. Jag har börjat med en lista nu dem senaste månaderna och det är riktigt bra! Jag har drygt 35km enkel resa till jobbet. 33 mil för april är riktigt bra, heja dig också!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *