Aprilbucket

Bucketlist, Utmaningar

Annandag påsk idag och det är jag tacksam för. Det har varit välbehövligt med en långhelg, för att kroppen verkligen ska hinna stressa ner och dessutom för att hjärnan ska få ny energi. Men idag är det också första hela veckan i april och än sålänge tycker jag att april är en bra månad. Dock har jag nu börjat komma in i kreativa tankar, i förändringstankar och ganska djupa tankar som jag brukar hamna i när jag har ledigt en längre tid. Hjärnan vill ha aktivering, min hjärna vill absolut ha det. Och nu dag fyra, trots att jag har hittat på massa saker i helgen börjar jag känna mig uttråkad. Jag vet inte varför? Det är så min hjärna arbetar och då trots att jag har saker jag kan göra som jag inte hinner med annars.

En bucketlist för april skulle vara fint. Jag är sugen på att sätta upp några mål med dessa trettio dagar som finns i april. Såhär ser min aprilbucket-list ut:

[  ] Cykla 100 mil landsväg (sammanlagt räknat den här våren)

[x] Träna löpning något pass

[  ] Komma igång med lite simträning igen

[x] Försöka vara ute så mycket som möjligt

[x] Stänga av jobbet dem dagarna jag är ledig

[x] Läsa böcker

[  ] Göra min fotobok för 2014 (något som har släpat några månader nu!)

[  ] Fånga dagen och stressa ner en aning

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *