Nystart

Allmänt

Nytt år, nya möjligheter. Bloggen har verkligen inte haft sin ljusa tid under hösten, faktum är att den har gått på sparlåga sen augusti i princip. Något jag inte är nöjd över och något jag vill ha ändring på. Det är ju just det också, ändringar sker inte automatiskt utan man måste jobba på det för att det ska lyckas. Så under dessa månader med mindre bloggtimmar, så har det varit skönt att inte behöva tänka i bloggbanor, men samtidigt så otroligt tråkigt att inte kunna skriva ned mina tankar. Jag skriver ju faktiskt för min egen del och det är så praktiskt att ha bloggen att blicka tillbaka på. Vilket jag älskar.

Så nu är det nytt år och jag älskar nystarter. Jag ska göra allt för att få ordning på bloggen och för att hitta tillbaka till mitt vanliga blogg-Clara. Jag vill hitta tillbaka!

Jag har ju under hösten faktiskt arbetat en hel del med bloggen även fast det kanske inte sett så ut, från era ögon. Det har mest skett bakom kulisserna. Jag bytte från blogg.se till WordPress och till egen site. Något jag är superglad över att jag gjorde. För det är så pass mycket bättre. Det jag var mindre nöjd över var min design. Jag hittade ett tema som jag trodde jag gillade, betalade en slant för det och sedan var det bara strul och det ville inte som jag ville. Jag tror det var lite det som tog min ork ifrån mig också. Men nu när jag är redo för nystart har jag bytt design, till en design som var så pass mycket enklare att handskas med och nu är det nästan exakt så som jag vill ha det.

Jag har i dagarna två (eller tre) suttit och kodat, designat och fixat för att få igång allt. Jag trodde jag hade lyckats och klara av det till min deadline som var i natt. Men jag föll lite på målsnöret. I en datorn ser det bra ut. Men läser man detta från en smartphone så ser det inte speciellt bra ut. Det spökar i headern och det spökar i menyn. Dock jobbar jag på det och hoppas på att det snarast är ordnat. Så tills dess får ni hålla tillgodo. Det blir ju lite så när man är ute och cyklar på banor man aldrig har cyklat på förut. Men jag lär mig något nytt för varje minut i den här världen. Och jag älskar det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *