Jag är jag

Allmänt

Jag är så rädd för att göra fel eller misslyckas, samtidigt som jag är väldigt påverkad av andra. Har någon som står mig nära en åsikt vill jag inte göra den besviken. Det är inte helt lätt varje gång för det blir oftast svåra beslut att ta i det läget. Ska jag gå min väg eller ska jag gå den vägen någon annan vill att jag ska gå? Självklart överväger jag både fördelar och nackdelar för att fatta det rätta beslutet. Men eftersom jag lyssnar så mycket på andras åsikter, påverkar de mig otroligt mycket. Det är väldigt tufft i vissa stunder. Jag samlar på mig massor av olika saker som mitt huvud bearbetar hela tiden. Jag är inte den typen som delar med mig, utan jag håller allt inom mig och försöker lösa allt själv. Mina problem är mina problem, min glädje är min glädje. Jag är väldigt neutral utåt, har jag hört. Det kan vara svårt att läsa av mig, men sådan är jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *