Vi har gått in i månad nummer två för 2016. Därför har jag tänkt till lite extra för att komma fram till vad jag vill fylla dessa 29 dagar med. Januari var en månad då jag ville hitta tillbaka till rutiner, jag ville vara mer utomhus och dessutom ville jag behålla december-lugnet i kroppen. Såhär blev januari.

I februari vill jag ha både värme och kyla. Jag vill blanda motsatserna, jag ville ge mig iväg på äventyr och jag vill vara mer ledig. Ha tid för fritid. Jag jobbar vidare med att hantera stressen, för alla mår så mycket bättre av ett mindre stress i vardagen och i sina liv.

Vad vill du fylla februari med? I år får vi ju en bonusdag!

[x] Simma på Playitas

[x] Åka längdskidor och utförsåkning i Åre

[x] Mitt i mellan solen och snön ska jag försöka få till en otrolig vecka med bra träning

[x] Jag ska starta upp en ny form av träningsrutiner

[x] Fortsätta undersöka vilken cykel jag ska köpa inför våren

[x] Utveckla mig själv och utsätta mig för jobbiga situationer, speciellt i sociala sammanhang

[x] Äta en hembakad semla på Fettisdagen den 9e

[x] Fira ♥-dag med någon speciell aktivitet tillsammans med dem jag älskar

[x] Ge tid för spontanitet

[  ] Hoppas på att snön kommer tillbaka, här söder över (alltså till Gränna)!

clara_skogen_bw