I april började jag med att publicera en bucketlist för varje ny månad, sådant jag ville göra dem närmaste veckorna helt enkelt. Jag har gillat konceptet och jag älskar listor så jag fortsätter med det.

Nu är det januari, vecka ett och dessutom 2016. Jag är spänd av förväntan över vad som kommer att hända i år. Man hinner faktiskt med väldigt mycket på 365 dagar och i år är det dessutom skottår. All ledighet i jul har varit välbehövlig och jag går in i dem sista dagarna för att starta igång jobbet lite smått i veckan.

December blev riktigt bra och fortfarande kan jag kalla det för min absoluta favoritmånad. Januari är tråkigare, men i år ska jag försöka göra det roligare – för livet är för kort för att ha tråkigt!

[  ] Jag vill vara mer utomhus

[x] Sakta komma tillbaka till rutiner

[x] Fortsätta med min träning (som blev så bra i december) och dessutom se till att alla passen blir av

[x] Behålla decemberlugnet och inte stressa

[x] Hålla mina todo-listor så tomma som möjligt

[  ] Försöka få ordning på mina fötter

[x] Gå till frisören och klippa topparna

[x] Kommentera mer hos andra bloggar

[x] Åka till Borås igen

[  ] Boka Paris-resan till sommaren

clara_nikon_bw